Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για αντιπροσώπους στην ΑΔΕΔΥ

 


Στο 48ο Τακτικό Συνέδριο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. που διεξήχθη από τις 3 έως τις 6 Μαΐου 2022 στο Ξενοδοχείο «PORTO CARRAS», στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής  το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Αρταίων συμμετείχε  με τη δυναμική παρουσία τριών μελών του.Του προέδρου του Σωματείου Νικολάου Νικόλαου,του Αντιπροέδρου Αριστείδη Ζέρβα και του μέλους Περικλή Κανελλόπουλου.Οι  αρχαιρεσιες της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για αντιπροσώπους στην ΑΔΕΔΥ έφεραν την Συνδικαλιστική Ανατροπή στην πρώτη θέση με 318 ψήφους και τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου μας Αριστείδη Ζέρβα να εκλέγεται με 145 ψήφους .

Συνεχίζουμε δυναμικά στην πρώτη γραμμή.

 

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αρταίων


2 σχόλια:

  1. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΕΤΙΚΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ . ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΜΙΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.
    ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΙΛΙΑ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ. ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΕΩΡΩ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ. ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ -Α.Σ.Ε. - ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ . ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΕΠΑΞΙΑ . ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ Ν.Τ. ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΑΡΤΑΣ . ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΟΤΑ . ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ .

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ

  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                                                            ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ                           ...