Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ για τους υπαλλήλους του Δήμου Αρταίων

Αγαπητοί συνάδελφοι,

θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό ότι, θα πραγματοποιηθεί   σεμινάριο  ΚΑΡΠΑ στους υπαλλήλους του Δήμου Αρταίων από το ΕΚΑΒ Άρτας, στις 25 Μαΐου και ώρα 15:00 έως 21:00 στο 2ο Λύκειο Άρτας και με μέγιστο αριθμό τους 25.Τα θεματικά πεδία που θα πραγματοποιηθούν σχετίζονται με την καρδιοαναπνευστική  αναζωογόνηση , την θέση ανάνηψης και την αντιμετώπιση πνιγμονής με την μέθοδο Heimlich .Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από τους υπαλλήλους του Δήμου Αρταίων για συμμετοχή στο παραπάνω σεμινάριο, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία αίτησης συμμετοχής. Η αίτηση θα γίνει στο παρακάτω email: ypa.dim.artas@gmail.com με απλή αποστολή email  αναγράφοντας τα προσωπικά σας στοιχεία και τηλ επικοινωνίας.Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης . 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ .

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ

  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                                                            ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ                           ...