Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ

ΑΡΤΑ ΤΡΙΤΗ 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ  Υ. Σ.  ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ

 

Συνάδελφοι

 

                    Με δεδομένη την καθολική αντίδραση των συνδικαλιστικών φορέων και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  σε κάθε απόπειρα αποξένωσης των εργαζομένων από τα Σωματεία , τους Συλλόγους και κάθε μορφής συλλογική έκφραση τους είναι πάγια η αντίθεση μας σε κάθε μορφή ψηφοφορίας που εξυπηρετεί την απόπειρα  αυτή άρα και η αντίθεση μας σε επικείμενη  ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη των εκπροσώπων μας στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ν.ΑΡΤΑΣ που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 .

 

                     Συντασσόμαστε λοιπόν με την ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για το σχετικό ζήτημα (βλέπετε σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ )  και ζητάμε την αναβολή των προγραμματισμένων εκλογών σε επόμενο χρονικό διάστημα ώστε να είναι εφικτή η ψηφοφορία με φυσική παρουσία όλων των συναδέλφων .

 

                    Ταυτόχρονα καλούμε τους επικεφαλής και τους υποψηφίους των δύο ψηφοδελτίων-συνδυασμών των μονίμων συναδέλφων και τους υποψηφίους Ι.Δ.Α.Χ. του Νομού Άρτας ανεξάρτητα από τον Δήμο εργασίας τους  να αποσύρουν ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ κάθε σχετική υποψηφιότητα ακυρώνοντας στην πράξη κάθε απόπειρα του Υπουργείου να υπονομεύσει την συλλογική έκφραση και διεκδίκηση μέσα από ισχυρά Σωματεία και Συλλόγους.

 

    ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΖΗΣ                 ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ .

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ

  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                                                            ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ                           ...