Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1973                              

   ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 


Η  47η επέτειος του Πολυτεχνείου είναι, όπως πάντα, μέρα μνήμης και μάχης για τους εργαζόμενους όλων των κλάδων , το λαό και τη νεολαία, μέρα που θα ακουστούν ακόμα πιο δυνατά, πιο  αποφασιστικά, τα αγωνιστικά  συνθήματα της εξέγερσης ενάντια στην αμερικανοκίνητη Χούντα .            Ειδικά σήμερα, μετά από δέκα χρόνια συνεχούς φτωχοποίησης με τα Μνημόνια και    τις πολιτικές τους ,  με τους ενεργειακούς  ανταγωνισμούς στην περιοχή μας να γεννάνε τοπικούς  πολέμους και αμφισβήτηση  συνόρων και κυριαρχικών δικαιωμάτων σε βάρος των λαών της περιοχής ΠΡΕΠΕΙ να καταλάβουμε όλοι ότι  η πάλη του λαού και των εργαζομένων ενάντια στη Χούντα, αποτελεί ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ πηγή έμπνευσης για την οργάνωση και του δικού μας αγώνα, ενάντια στις πολιτικές που τσακίζουν τη ζωή μας και θέλουν να ζούμε με ψίχουλα και ρημαγμένα  εργασιακά δικαιώματα , που μας γυρίζουν στον 19ο αιώνα , καταργώντας ακόμα και το οκτάωρο και υπονομεύοντας το δικαίωμα της απεργίας .Η σημερινή κυβέρνηση με  πρόσχημα την καραντίνα και όχημα τα παπαγαλάκια της έκανε ομολογουμένως μεγάλη προσπάθεια  για να μη τιμηθεί  η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Είναι καθαρό για όλους μας ότι δεν τους έπιασε ο πόνος για την υγεία και τη ζωή του λαού. Οι χιλιάδες κενές θέσεις στο Ε.Σ.Υ. και στην Εκπαίδευση , τα τεράστια κενά σε Μ.Ε.Θ. , τα κενά  στους Ο.Τ.Α και ειδικά στην καθαριότητα μας δείχνουν την υποκρισία και τον φαρισαϊσμό τους . Το μόνο που τους νοιάζει είναι να σπιλώσουν, να μειώσουν και αν μπορέσουν να καταπνίξουν το νόημα της μέρας. Να είναι σίγουροι, και το 2020 δεν θα τους περάσει! Τιμώντας έμπρακτα την επέτειο του Πολυτεχνείου θα ενισχύσουμε την οργάνωσή μας, δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο το Σωματείο μας , παλεύοντας μαζί με τους εργαζόμενους όλων των ΟΤΑ του Νομού  και όλης της χώρας μέσα από την ΠΟΕ-ΟΤΑ ενάντια στους πολέμους και την φτωχοποίηση των εργαζομένων , ενάντια στην κρατική καταστολή και περιστολή των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών και διεκδικώντας ζωή και δουλειά με πλήρη δικαιώματα, δημόσια και δωρεάν μόρφωση και υγεία, σε όφελος όλων  των εργαζομένων. 

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2020  ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ                        

 Διεκδικούμε την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών μας!


ΤΟ  Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ .

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ

  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                                                            ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ                           ...